Natuur en kleding voor een kind

Natasha Bridges heeft onlangs gewaagd in de wereld van bloggen en blogt nu over het leven met haar zoon Oak bij Growing Oak. Natasha heeft een passie voor fotografie en houdt van het vastleggen en documenten van magische momenten van Oak die opgroeien in het prachtige Shropshire platteland, dat vlak bij de Engelse-Welsh grens in het Verenigd Koninkrijk ligt. U kunt Natasha en Oak volgen op Instagram @ growing.oak

Als u een nieuwsgierige geest over de wereld om u heen hebt, dan kunt u niet verkeerd gaan met het bezoeken van het betoverende stad Shrewsbury. De geboorteplaats en het huis van Charles Darwin die zo vroeg als negen waren begonnen met het observeren en opnemen van dingen die hij vond in de natuurlijke wereld die hem om Shrewsbury omringde.

Een zorgeloze wandeling en we zijn omringd met een cascade van kleur en zoete geur die de zintuigen en wonder verwoordt. Gewaagde tantalizing technicoloured bloemen tegen natuurlijk gekleurde tijdloze historische gebouwen zijn een perfecte match die in de hemel wordt gemaakt.

 

Een visie Britse mumpreneur Michelle Jones had voor haar milieuvriendelijke baby en kinderen Freya Lillie unisex kledingreeks. Natuurlijke en organische linnen handgemaakte stukken die over eenvoud en minimalisme gaan in een wereld van luidruchtige patronen en kleuren.

Michelle is een drukke mama, en weet de waarde van de praktijk en het comfort. De grillige tijdloze salopette-outfit gemaakt van luxe linnen houdt baby’s en kinderen koel en comfortabel in het warmer weer en de verstelbare riemen die het comfort voor groei mogelijk maken.

 

De prachtige klassieke outfit is perfect voor continue exploratie rond historische Shrewsbury en beklimt de grote inspirerende Darwin man zelf met aangenaam gemak en bewondering. Laten we nu gebruik maken van dat vergrootglas en omlaag met de natuur en experimenteren door mooie bloemen te plukken om te ruiken, aan te raken en in de lucht te blazen.

admin